Enric I. Canela

És il·lustrativa l’article que Juan Juliá, rector de la Universitat Politècnica de València i membre de la comissió permanent de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles, escrivia ahir a El País: L’Enginyeria informàtica.

Defensa la necessitat urgent de la regulació de la professió, des del seu vessant d’home lligat a l’enginyeria. Té raó. Hi ha una necessitat urgent de regulació, però cal abordar el problema amb caràcter general.

El Punt també en parla a Universitats i col·legis volen que informàtica es reguli. També ho fa Ecodiario: Els enginyers informàtics protesten per la “degradació” del seu títol en els plans de Bolonya.

Negocio y Estilo de Vida fa una entrevista a Ferran Amago, degà dels enginyers tècnics de telecomunicacions: “si la universitat no atén la demanda del mercat, no serveix”

Justament i en relació a aquesta professió / titulació 3cat.24.cat publica En defensa de les titulacions d’Enginyeria Informàtica. Hi diu: Avui dimecres es duran a terme diferents mobilitzacions per tot l’estat espanyol per reclamar una regulació del sector de la informàtica. Més de 200.000 persones, entre professionals i estudiants, es veuen afectades per una llei que no els reconeix.

I efectivament, referit a Barcelona llegim Més de 2.000 informàtics es manifesten a Barcelona exigint la regulació dels estudis .

Amb tot, està ben enfocat el problema? Podeu llegir el comentari i la meva resposta a Bacus a Solució per a les enginyeries informàtiques? No encara. Jo crec que no.

3 respostes a “El trencaclosques de l’Enginyeria Informàtica”

 1. a 20 nov. 2008 a les 1:58 bacus

  pq em borres els comentaris? no he faltat el respecte a ningú

 2. a 20 nov. 2008 a les 8:05 enriccanela

  Bacus,
  No t’he esborrat. al contrari t’he contestat. Ara miro on és. Crec que et confons d’entrada.

 3. a 20 nov. 2008 a les 8:08 enriccanela

  Bacus,
  El teu comentari, el que he vist i contestat, està a Solució per a les enginyeries informàtiques? No encara, del dia 17.
  Jo no esborro mai els comentaris, encara que no m’agradin, com no sigui perquè no diuen res, només algun insult.
  Si hi ha algun altra que falti haurà anat directe a l’spam i no l’he vist.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació