Enric I. Canela

Després d’escriure fa una estona Crònica de la vaga contra el procés de Bolonya he tingut accés a Uns 30.000 estudiants es manifesten contra Bolonya en diferents poblacions catalanes publicat a Especial Bolonya.

Si bé el títol és increïble, correspon a un article Llibertat.cat que només llegir-lo es veu que no pot ser, ja que a Barcelona la cosa va estar entre els 4 o 5.000 segons totes les fonts (ells diuen 10.000), dóna informació valuosa entre elles el comunicat Crida a un diàleg sobre el model de la universitat pública.

2 respostes a “Procés de Bolonya post scriptum”

 1. a 22 nov. 2008 a les 2:22 Jordi

  Sí, tens raó.

  I tampoc érem un milió el dia del dret a decidir, tots ho sabem, però això no ens treu la raó, oi?

  Salut!

 2. a 22 nov. 2008 a les 7:22 enriccanela

  Jordi,
  El nombre no fa la cosa. Jo la raó ni la dono ni la trec.
  Hi ha coses amb les que estic d’acord i altres amb les que no.
  La meva posició és bastant clara.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació