Comunicat conjunt del Comissionat per a Universitats i Recerca i l’ACUP

Barcelona, (21/11/2008).-

Reunió de la comissionada per a Universitats i Recerca, el president de l’ACUP i rector de la UPF i el rector en funcions de la UB amb una representació dels estudiants tancats a l’edifici històric de la UB.

El president de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i rector de la Universitat Pompeu Fabra, el rector en funcions de la Universitat de Barcelona i la comissionada per a Universitats i Recerca es van reunir ahir a la tarda amb una representació dels estudiants tancats a l’edifici històric de la UB.

Els estudiants van presentar les seves reivindicacions. Tant els rectors com la comissionada es van mostrar disposats a mantenir obert un espai de diàleg a l’entorn dels aspectes que han plantejat en relació a l’aplicació de l’Espai Europeu d’Educació Superior.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació