Enric I. Canela

Avui he tingut un vespre molt ocupat i fins tard no m’he pogut posar a mirar notícies. He vist una gran baixa d’informació bolonyesa, com tot, ja avorreix. Jo seguiré informant del que trobi. Sort que l’Elliot ens dóna informació en directe.

Sembla, pel que diu l’Elliot que a la UAB la mobilització a Lletres es desinfla. També gràcies a Elliot podem llegir la carta que el rector de la UAB, Lluís Ferrer, ha enviat als estudiants explicant els aspecte principals del Procés de Bolonya. Elliot, a banda del seu comentari, ens aporta la Carta oberta del rector.

Pel que sembla els estudiants de la UAB mobilitzats van de baixa, a la resta de les universitats tret dels de la UB, no existeix cap universitat. Potser els de la UOC fan una tancada virtual, ves a saber.

A la UB, per allò de l’Edifici Històric, sembla que continuen, Ara han anat a visitar les Llars Mundet. Jo crec que això s’acabarà en el moment en què la premsa deixi de fer-los cas.

4 respostes a “La lluita contra el procés de Bolonya s’esvaeix”

 1. a 26 nov. 2008 a les 8:03 Elliot

  A l’UAB l’única opció que els queda als estudiants tancats és anar estenen les ocupacions a d’altres facultats i sembla que és això el que faran, però encara no ho tenen massa clar, perquè en el moment que han “d’ocupar” una nova facultat, com que són sempre els mateixos, han d’abandonar la facultat on estaven fins aquell moment pel que a la pràctica no és veritat que Polítiques i Lletres estiguin ocupades, sinó que només és Lletres ara per ara la que està ocupada.

  No tenen gent, ahir no eren més de 50 persones els estudiants mobilitzats en una facultat de prop de 4.000 estudiants! Pots veure que el seguiment de l’ocupació és quasi nul.

 2. a 26 nov. 2008 a les 8:38 enriccanela

  Elliot,
  Ahir a l’edifici històric de la UBnomés eren uns 30 perquè havien anat a “formar i fer reflexionar” als de Pedagogia a Mundet. Com que hi ha més distàncies…
  Tot això és una conya, però com que la premsa els dóna presència…
  El seguiment és de pena.

 3. a 26 nov. 2008 a les 8:51 Ramon

  Tens raó Enric, això es mor el dia que es deixi de parlar-ne.

 4. a 26 nov. 2008 a les 9:18 enriccanela

  Ramon,
  Els tancats no tenen cap suport. Són tots dels mateixos llocs: Lletres de la UAB i Geografia i Història de la UB. I ha alguns que s’ho prenen seriosament i es creuen tot això de l’Organització Mundial del Começ, etc. Què hi farem! També als EUA estan els creacionistes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació