Enric I. Canela

Espanya s’ha compromès a invertir 677 milions d’euros en 2009-2011 per a projectes de l’Agència Europea de l’Espai (ESA). El pressupost que els ministres van acordar a La Haia estaria al voltant dels 10.000 milions d’euros per a tres anys. Espanya aporta el 8% del total, situant-se com cinquè país per la seva contribució (després de França, Alemanya, Itàlia i Regne Unit).

La definició de la delegació espanyola en l’ESA va suscitar el passat setembre un dur enfrontament entre els departaments d’Indústria (Miguel Sebastián) i Ciència i Innovació (Garmendia), i finalment ha anat a la Haia la ministra, però el seu lloc ha estat a l’aire fins a l’últim moment, ja que fins i tot a finals de la setmana passada es comptava amb l’assistència de Sebastián que ell mateix havia anunciat.

Ja dic jo que aquesta dona se’n surt. Negocia dur i sap el que vol.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació