Enric I. Canela

Josep Samitier ha estat rector en funcions des del mes d’abril fins ara. Demà s’acomiada amb la presa de possessió de Dídac Ramírez i torna a fer la bona recerca que sempre ha fet. Va ser un bon vicerector i ha estat un bon rector durant aquests gairebé set mesos. No ho tenia fàcil. S’acomiada amb una carta oberta a la comunitat on repassa aquests tres anys i mig del mandat que va iniciar Màrius Rubiralta. Com en qualsevol gestió hi haurà lectures positives i negatives, coses que es dirà que estan ben fetes i altres que no. Jo només puc dir que Josep Samitier ha fet una bona tasca en moments molt complexos i amb un consell social que no li ha passat les coses fàcils. Fins al final.

Li desitjo des d’aquí el millor. Té tot el meu respecte i amistat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació