Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha demanat avui a Salamanca als estudiants un esforç per intentar comprendre realment quines són les virtuts i el futur que espera el sistema universitari espanyol en l’adaptació a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).

La ministra ha demanat que totes les institucions facin un esforç per donar resposta a totes les inquietuds que genera el nou marc europeu i que, en la seva opinió, la tenen en el propi procés d’adaptació. Ha dit que el que hem de fer és un màxim esforç en els canals de diàleg i de reflexió conjunta.

En relació a les queixes mostrades pels alumnes d’Enginyeria Informàtica i que tenen a veure amb el que consideren manca de concreció dels graus en l’EEES, Garmendia ha afirmat que les actuals competència no només al seu Ministeri, sinó també als d’Indústria Turisme i Comerç, i Economia i Hisenda, i ha reconegut la necessitat de donar resposta a la reivindicació, alhora que ha apostat per dialogar i posar en context les necessitats i els requeriments dels propis estudiants i dels professionals.

A veure si ho van entenent, mira que és fàcil, però el que cal és que el ministri es posi les piles per donar una imatge de solidesa i de prendre’s els problemes molt seriosament. Les universitats, que no és que ho hagin fet genial, estan sota una gran pressió.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació