Enric I. Canela

Avui a les 9 i 11 minuts de matí la UB ha començat una nova etapa, Dídac Ramírez ha pres possessió coma rector de la UB. Ha estat un acte emotiu, a un discurs seré i prudent, però no exempt de fermesa el que ha fet el nou rector. Ha anat precedit del comiat de Josep Samitier, com a rector en funcions que no com a amic i company. Un discurs que ha plantejat unes preguntes clares a nosaltres, a tota la comunitat i a la societat. Unes preguntes que eren més aviat una denúncia a un comportament poc adequat de molts dels que conformem la comunitat universitària i la societat en general. Unes paraules que culminen la seva bona tasca i el saber ser i estar que ha demostrat.

Dídac Ramírez inicia, doncs, el seu mandat. Des d’aquí vull recordar que les eleccions s’han acabat, que els que han passat són ex, estimats tots. Això no és un parlament on hi ha govern i oposició. Tenim un rector i tots hem d’estar amb ell. Dídac Ramírez, fins allà on el conec, i hem compartit moltes estones, és un home reflexió, just, capaç i més enllà de tot això una excel·lent persona, però ni el més intel·ligent i millor de les persones pot governar una universitat com la nostra si no estem al seu costat.

Sé que la meva veu no arriba molt lluny, però des d’aquest bloc i de paraula, quan pugui, demano i demanaré unitat i suport al nou rector. La situació de la UB és molt complicada, s’enfronta a problemes molt greus i entre tots l’hem d’aixecar i posar-la al lloc on ha d’estar. Si no ho fem així les conseqüències poden ser greus. Penso que no tothom és conscient.

Jo li demano al meu rector fermesa. Ja sé que intentarà comptar amb tothom, però a més que sigui ferm en les seves decisions. Jo li ofereixo la meva col·laboració i el meu suport. Ja ho sap, ho faré des del meu lloc. La meva satisfacció serà la del seu èxit.

2 respostes a “Dídac Ramírez ha pres possessió com a rector de la UB”

 1. a 27 nov. 2008 a les 3:22 aleatorio

  http://www.elpais.com/articulo/sociedad/rectores/afectados/revueltas/piden/ayuda/Gobierno/elpepusoc/20081127elpepisoc_4/Tes

  Supongo que ya lo has visto.

  Un saludo.

 2. a 27 nov. 2008 a les 4:13 enriccanela

  Aleatorio,
  Si. En parlaré després. El citaré.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació