Enric I. Canela

Especial Bolonya explica quina és la proposta dels instructors dels expedients a la defensa dels imputats. Ara queda la decisió del rector que és, d’acord amb la LOMLOU, qui té les competències. Si es ratifiquen, els càstigs poden ser greus. A més quinze dels imputats s’enfronten a un procediment penal. A Especial Bolonya ho trobareu ben explicat.

També a Especial Bolonya podeu trobar el Recopilatori situació actual: Comunicats UB, ACUP, Rector UAB,… amb alguns detalls derivats de la seva bona informació.

El conjunt de notícies que he recollit és el següent:

Veurem com seguiran les coses. Tinc encara alguns articles de contingut per comentar.

2 respostes a “Les notícies de la lluita contra Bolonya del 27 de novembre”

  1. a 28 nov. 2008 a les 12:26 Joan Gil Oliveras

    Ets deu vegades millor que jo recopilant informació. De gran vull ser com tu en aquest aspecte. La ESO no em va esnenyar a sintetizar (o potser el paternalisme d’estat no em va educar en l’autoaprenentatge i l’esforç).

  2. a 28 nov. 2008 a les 12:39 enriccanela

    Joan,
    Gràcies home! Tot és pràctica. Si t’hi poses em guanyaràs.
    Deixant de banda les bromes, un dels grans problemes de l’ensenyament és la manca de formació en la capacitat de legir i sintetitzar texts (tu no el tens aquest defecte) i la poca capacitat de càlcul dels joves. Quan é sva fer la primera reforma es va espatllar. D’això fa més de 20 anys. Es va pensar que sense esforç es podia aprendre i això no és cert (en el regne animal no funciona i hi pertanyem). Per això anem tan malament a PISA. espero que s’arregli.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació