Enric I. Canela

Fa una estona ho avançat a Les notícies de la lluita contra Bolonya del 27 de novembre gràcies a la notícia que prèviament havia penjat Especial Bolonya, ara La Vanguardia ha publicat La UAB proposa expulsar a 28 estudiants de 1 a 11 anys per l’ocupació del Rectorat.

Per altra banda Elliot Fernández explica que L’ocupació a Lletres podria arribar a la seva fi . Diu que els que no volen l’ocupació n’estan farts i és clar, curiosament són la majoria. Sembla que no es deixen “salvar” pels ocupants, que, naturalment, ho fan pel seu bé. Diu Elliot que no té temps per explicar més, espero que demà ho faci.

8 respostes a “Expulsions a la UAB i fi de la vaga a Lletres?”

 1. a 28 nov. 2008 a les 9:33 Manel

  El senyor Elliot ‘Opus’ Fernandez té el mateix peix específic a la facultat que un peix globus, o sigui que no s’enganyi, que això va per llarg. Això no s’aturarà fins que el rectorat es retracti del resultat d’uns expedients que apliquen un reglament de l’època de Franco.

 2. a 28 nov. 2008 a les 10:53 David

  Si les proves són prou evidents, caldria expulsar-los per una qüestió d’higiene democràtica. No pot ser que persones que es dediquen a trepitjar els drets d’altres (per exemple impedint-los anar a classe, impedint expressar a qui no pensa com ells o destrossant mobiliari que paguem entre tots) ho facin en l’absoluta de les impunitats.

  El rector de la UAB ara té una bona oportunitat: signar les expulsions el darrer dia del seu mandat. El problema és que bona part dels expedients han de ser signats per una de les candidates a rector…

 3. a 28 nov. 2008 a les 11:35 Elliot

  Enric, poder avui no podré explicar allò que anunciava al meu blog, dilluns serà un dia clau a la Facultat i els estudiants estem fent tot el possible, de forma discreta, perquè tot torni a la normalitat. Espero que entenguis que he de guardar discreció, almenys fins dilluns. Demano disculpes.

 4. a 28 nov. 2008 a les 12:01 enriccanela

  David,
  Aquest és un tema complicat. Els que han actuat violentament han de ser sancionats, cap dubte, però si ho da signar una candidata a rectora no sé que farà.
  El problema d’aquest país, però, siguin conductors d’autobús o siguin estudiants és que la vaga dóna dret a toa classe de vandalisme.
  fer vaga em sembla bé, protestar també.
  Ara mateix els estudiants que estan tancats a la UB s’estan comportant correctament. A banda del lògic desordre sobrevingut per una ocupació, no estan destrossant res ni agredint a ningú.

 5. a 28 nov. 2008 a les 12:01 enriccanela

  Elliot,
  Tranquil home, ja ho explicaràs quan calgui. Davant de tot l’èxit.

 6. a 28 nov. 2008 a les 12:04 enriccanela

  Manel,
  Ja veurem, la solució aviat. Ara em penso que el rector Ferrer no es retractarà de res. Després no ho sé.

 7. a 28 nov. 2008 a les 7:18 Miralvent

  Voldria recordar que en cap de les ocupacions que hi estant havent aquestes setmanes a la UAB s’ha malmés el mobiliari. Per tant s’estan comportant igualment bé que a la UB, podeu estar ben tranquils.
  Pel que fa a l’ús de la violència i les sancions, voldria fer esment en que en UN ´únic cas es va donar una agressió a un guàrdia de seguretat. En canvi hi ha 28 propostes de sanció. És aquí on rau l’esperit polític de les sancions.

 8. a 28 nov. 2008 a les 8:27 enriccanela

  Miralvent,
  Jo no puc donar cap opinió. L’únic que he vist és el de la UB a la Plaça Universitat. Quan van fer la vaga, si van fer malbé coses a algunes facultats. També ho vaig veure, sense cap esperit polític. Així com no ha passat res en la tancada, si va passar en l’altre cas.
  De la UAB només sé el que he llegit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació