Nou èxit de Biocat


Enric I. Canela

Llegeixo al web de Biocat: Preacord entre Biocat i l’Institut Tecnològic de Dubai per aportar capital al BioPol

L’acord, que signaran Biocat i l’Institut Tecnològic de Dubai d’aquí a un parell de mesos en un acte oficial a Barcelona, fixa els següents àmbits de col·laboració: concessió per part de l’Institut Tecnològic de Dubai de beques a estudiants dels Emirats Àrabs per a què s’incorporin a grups de recerca de Catalunya, en especial en els àmbits de diabetis i nanotecnologia; s’impartiran mòduls formatius en gestió de recerca seguint propostes formatives que Biocat impulsa a Catalunya; assessoria en propietat intel·lectual i col·laboració en l’establiment d’una oficina de patents a Dubai; suport en la posada en marxa d’un Observatori de la Ciència a la capital; creació d’un Museu de la Ciència en aquesta mateixa ciutat; inversió de capital dels Emirats Àrabs en el Parc de la Salut del BioPol i suport de Biocat en el desenvolupament d’un parc de Ciències de la Vida a Dubai.

Fa temps que ho vinc dient. Biocat és de les poques coses que s’estan fent bé a Catalunya. Manel Balcells i Montserrat Vendrell estan fent una bona eina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació