Enric I. Canela

Un article del Parc Científic: Repartir coneixement. El llarg reportatge d’Hector Ruiz diu, per exemple: La creació del PCB és una història d’èxit, que es constata any rere any amb xifres que demostren que invertir en recerca i innovació resulta molt rendible per a les empreses i, en conseqüència, per a la societat. Un indicador de la bona salut i el creixement de les empreses que acull el Parc és l’èxit en la consecució de finançament per dur a terme els projectes que es proposen: les empreses que formen part de la Bioincubadora PCB-Santander van aconseguir, en conjunt i durant l’any 2007, ampliacions de capital per un import superior als 3 milions d’euros, i la resta d’empreses que hi ha ubicades, per més de 15 milions d’euros.

Fa una descripció bastant correcte de què és i que representa aquest parc de la UB.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació