Enric I. Canela

Cristina Garmendia incansable ha explicat en el fòrum Cinco Días, Innovació Empresarial: el motor de l’empresa espanyola, en el qual també han estat presents el director de Cinco Días, Jorge Rivera i el president del BBVA, Francisco González, que la recerca i la innovació sobreviuran i fins i tot sortiran enfortides d’aquesta crisi, entre altres raons perquè la inversió i la creació d’ocupació en R+D en els darrers anys són molt menys volàtils que la inversió financera, el que els converteix en un punt d’ancoratge per al futur desenvolupament de la nostra economia . També ha destacat la inversió extraordinària de 500 milions d’euros en R+D+i, inclosa en el “Pla per a l’estímul de l’Economia i l’Ocupació”, anunciat pel President del Govern. Ha afirmat també que l’increment de la inversió empresarial en R+ D+i s’ha incrementat un 13,7% en l’últim any. La innovació és una font de creixement i millora de la productivitat mesura a través de les vendes i de l’ocupació.

L’increment és molt baix, la ministra està actuant com la gota malaia amb un discurs nou en aquest Estat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació