Enric I. Canela

El Higher Education Funding Council of England (HEFCE) demana a les universitats i als col·legis (i 2) que revisin els seus plans d’inversió de capital per avançar 250 milions de lliures esterlines de les inversions previstes per al 2010-11 al 2008-09 i 2009-10 per ajudar a estimular l’activitat econòmica del país.

Un panel d’experts del sector, assessorarà sobre la selecció dels projectes. Es donarà prioritat a aquells que tenen el major impacte econòmic en termes del seu benefici directe per al grau d’activitat econòmica al Regne Unit.

L’HEFCE està demanant informes sobre equins criteris poden ser utilitzats pels panels en la selecció dels projectes. Entre ells hi ha:

  • L’impacte directe sobre la construcció i les indústries de suport del Regne Unit
  • L’impacte directe sobre l’economia i l’ocupació local, regional o nacional
  • L’impacte ambiental del projecte proposat, en particular, la seva contribució a la reducció de les emissions de diòxid de carboni

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació