Enric I. Canela

Us poso a la vostra disposició, per si no els heu vist, dos texts sobre nutrigenòmica. Són:

Gens, alimentació i salut de Madri+d

Nutrigenòmica. Una oportunitat i un risc de Centpeus

Són molt bons i no seré jo qui els esmeni. Amb tot si us voldria dir que estic convençut d ela importància de la nutrigenòmica. A més és una gran oportunitat per als llicenciats i futurs graduats en Bioquímica. La Bioquímica, mal m’està dir-ho, és una de les carrera que més oportunitats brinda als joves. L’evolució en camps com aquest serà extraordinària i cada dia es necessitaran més professionals que es dediquin a cosmecèuticas, nutracèutics, nutrigenòmica, etc. Més encara, la població envelleix i la gent de mitjana edat, és la que més s’interessa per aquests temes i la que, normalment, té més poder adquisitiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació