Enginyeria Informàtica


Enric I. Canela

Llegeixo Els enginyers informàtics exigeixen que es reguli la seva professió. La premsa ja va aclarint les coses i es deixa d’històries.

Aquests professió no està regulada, és a dir, la llei no estableix unes competències pròpies i exclusives. És el que demanen. Atenció. La clau no és pròpies, és exclusives: exclusivitat. Tota la resta, música celestial.

Una reclamació anterior a què se signés al 1999 la declaració de Bolonya. Bé, o sigui Bolonya no té cap culpa. Un greuge menys a Bolonya.

Malgrat que matemàtics i físics, algun químic, ho fan molt bé, els representants de l’enginyeria informàtica argumenten que no es tracta de limitar l’exercici de la informàtica només als que tinguin el seu títol, però sí en casos concrets: quan es tracti de dirigir i signar determinats projectes d’alt risc. Caram!

Ara algú, una veu autoritzada, no jo, un afeccionat, hauria de publicar que cal als països del nostre entorn per dirigir aquest projectes. Potser algú se’n duria una sorpresa. A més ja se sap que per no mercantilitzar la universitat, els títuls no han de donar competències professionals. O si? En que quedem!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació