Enric I. Canela

El secretari d’Estat de Recerca, Carlos Martínez Alonso, ha participat avui en la I Trobada Europea de la Innovació, organitzada per la presidència francesa de la Unió Europea i celebrat a la Ciutat de les Ciències i la Indústria de París.

Carlos Martínez ha afirmat que seria desitjable avançar cap a un “Espai Europeu de la Innovació”.

La trobada s’ha centrat en l’intercanvi de postures sobre la necessitat de millorar el procés de transferència de la R+D+i des del sector públic al privat, un dels objectius del Ministeri de Ciència i Innovació per a aquesta legislatura. D’altra banda, s’han tractat els mecanismes existents per fomentar la recerca científica en el món empresarial i la necessitat d’avançar cap a un sistema comú que eviti la fragmentació de la innovació a Europa.

Podeu completar la informació a través de la nota de premsa del Ministeri de Ciència i Innovació i també a Terra.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació