Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha presidit avui la segona reunió del Consell General de Ciència i Tecnologia a la seu del Ministeri, on s’ha compartit amb les Comunitats Autònomes els avenços en l’esborrany de la nova Llei de la Ciència i la Tecnologia. A aquest respecte, Cristina Garmendia ha anunciat que la “llei abordarà la definició de la carrera investigadora en l’àmbit de la R + D pública, la mobilitat dels investigadors del sector públic i la incentivació de la transferència de coneixement”.

Acompanyaven a la ministra:

  • El secretari general de Política Científica i Tecnològica, José Manuel Fernández de Labastida, que ha informat sobre l’estat de desenvolupament de la nova Llei de la Ciència i la Tecnologia
  • La directora general de Programes i Transferència del Coneixement, Otilia MO, que ha informat al Consell sobre el progrés del Pla Director de Transferència i Valoració 2009
  • El director general de Planificació i Coordinació, Juan José Moreno, que ha presentant la definició del Pla de Treball 2009 del Pla Nacional de R+D+i, que es presentarà a la Comissió Delegada de Política Científica i Tecnològica l’11 de desembre
  • El director general de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), Juan Tomás Hernani, que ha indicat que FECYT, en el marc de la preparació de l’Any de la Creativitat i la Innovació 2009, està planificant les activitats que incrementin l’ imatge pública de la innovació i la creativitat com a generadors de riquesa, desenvolupament i qualitat de vida.

La ministra ha qualificat la reunió amb les Comunitats Autònomes en el Consell General com “un clar reflex de l’impuls que el Ministeri de Ciència i Innovació vol donar a l’agenda compartida en política d’R+D, que és una agenda marcada per un esperit transformador del sistema de ciència, tecnologia i empresa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació