Enric I. Canela

Podeu llegir al web commemoratiu Dos anys de Govern, enfortint Catalunya de la Generalitat a l’apartat d’Economia i Empresa, quines coses, que en aquests darrers dos anys, entre les accions més rellevants: S’ha doblat la despesa de R+D entre el 2009 i el 2013: més crèdits favorables per fer recerca empresarial.

Ja veieu entre els anys 2006 – 2008 han doblat la despesa que correspon als anys 2009-2013. No és genial? Quina visió de futur!

Es tot el que diuen que han fet per la recerca. Un Govern que enforteix el futur. De fet, alguna cosa han fet els responsables de l’àrea, però com que els responsables d’aquesta campanya ni hi pensen, no és una prioritat de Govern, se n’obliden. S’ha de dir que a la dreta, han posat l’enllaç del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació, però això de moment és un document.

Injust per als que hi treballen, dins del Govern, i penós per Catalunya.

2 respostes a “El Govern ha doblat la despesa en R+D, entre el 2009 i el 2013!”

  1. a 10 des. 2008 a les 9:34 David

    D’això se’n diu vendre fum…

  2. a 10 des. 2008 a les 11:06 enriccanela

    Abans d’encendre el foc!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació