On van els 490 milions?


Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha explicat avui al Congrés el destí dels 490 milions d’euros per actuacions d’R+D+i del Fons Especial de l’Estat per a la dinamització de l’economia i l’ocupació (Nota de premsa del ministeri).

Garmendia ha explicat que d’aquests 490 milions d’euros destinats a actuacions d’R+D, 180 milions d’euros es dirigiran a incrementar mitjançant R+D+i la competitivitat d’empreses i institucions que operen en diferents sectors relacionats amb la Salut – productes sanitaris, indústria farmacèutica, biotecnologia, serveis sociosanitaris, instrumental, dispositius i equipaments, alimentació saludable, etc.; 180 milions d’euros a actuacions de R+D+i relacionades amb l’Energia, incrementant la contribució de les energies renovables i el desenvolupament d’altres tecnologies energètiques emergents, i 130 milions d’euros a un conjunt d’actuacions, seleccionades per la seva excel·lència i projecció internacional, en altres sectors.

Esperem la lletra petita.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació