Enric I. Canela

El Consell de Ministres ha autoritzat al Ministeri de Ciència i Innovació a adquirir compromisos de despesa a càrrec d’exercicis futurs, per possibilitar la subscripció d’un nou conveni de col·laboració, per import de 29.636.379 euros, amb l’institut Max von Laue-Paul Langevin (ILL) per a la participació de científics espanyols en els programes d’activitats de l’ILL en el període 2009-2013.

L’Institut Max von Laue-Paul Langevin (ILL) és un centro de recerca internacional amb seu a Grenoble (França) que posseeix la font de neutrons més intensa del món per a l’estudi de l’estructura i dinàmica microscòpica de la matèria.

Degut a la demanda creixent del temps d’ús dels instrument del ILL per part dels investigadors espanyols, el nou conveni de col·laboració a subscriure entre el Ministeri de Ciència i Innovació i el ILL ha de tenir en compte aquesta circumstància, per la qual cosa és necessari realitzar una contribució regular als pressupostos de l’ILL del 5% i una aportació específica de l’1% addicional destinat a finançar equipament i instruments utilitzats pels investigadors espanyols.

2 respostes a “Conveni per fer servir la font de neutrons de Grenoble”

  1. a 13 des. 2008 a les 3:44 Ignasi

    I el famós Sincrotron de Cerdanyola… se sap per a quan? vindràn d’altres països a fer recerca?

  2. a 13 des. 2008 a les 9:11 enriccanela

    Ignasi,
    No recordo els terminis, però segur que vindran. Suposo que hi haurà convenis i lloguer.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació