Infantilisme mental


Enric I. Canela

Una cosa que m’ha afectat, sana enveja, és com s’ha espavilat el País Basc en aquests darrers anys per situar-se en el context europeu en despesa en R+D+i, inversió en última instància. Han tingut diners i han sabut jugar les seves cartes.

Avui o ahir, llegia un article de Diario Medico sobre com l’any vinent disposaran de 86,8 milions d’euros més gràcies a haver salvat els comptes de Rodríguez Zapatero. Havien aconseguit disposar d’aquests recursos i al mateix temps poder gaudir dels ajusts estatals. Felicitats.

El mateix article es preguntava si serà Catalunya la següent. Només la meva amiga, la senadora Rosa Núria Aleixandre feia notar el greuge per al nostre país. És per preguntar-se si també la intel·ligència la vam perdre al 1714.

Jo no discutiré l’opció social de la política, pero si us plau, penseu en Catlunya. Sembla que l’única cosa que us importi és la cadira.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació