Aquest és el camí


Enric I. Canela

Llegia fa un parell de dies Conveni amb Corea del Sud per a la internacionalització d’empreses tecnològiques on s’explica que el conseller de Innovación, Universidades y Empresa, Josep Huguet, ha signat un acord de col·laboració amb Corea del Sud per promoure la R+D de noves tecnologies i potenciar la internacionalització de les empreses de base tecnològica, gràcies a l’impuls del Parc de Recerca de la UAB.

El Parc de Recerca de la UAB i altres empreses catalanes podran cooperar en el complex Gwanggyo Techno Valley, un conjunt d’edificis d’incubació i recerca en nanotecnologia, biotecnologia i TIC. Corea del Sud és la tercera economia d’Àsia, i a la província de Gyeonggi es concentra el 30% de l’activitat industrial del país, amb la presència de multinacionals com Hyundai, LG o Samsung.

Per altra banda, i d’àmbit no lligat a la recerca universitària, el conseller Huguet i la direcció del grup Sharp acorden al Japó col·laborar en noves línies d’innovació i recerca a la planta de Catalunya.

Ignoro els detalls, però crec que aquest és el camí que cal seguir, però amb més recursos a la mà, i és el que el nucli dur del Govern no té prou clar. Cal ara felicitar al conseller Huguet i al seu equip per la feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació