Enric I. Canela

Llegeixo que el PP a l’Assemblea de Madrid ha presentat una Proposició de Llei per a crear una nova universitat privada de Tecnologia i Empresa. Aquesta universitat comptaria amb quatre facultats que permetrien obtenir vuit títols universitaris. Així, hi hauria la Facultat de Ciències Empresarials i Socials, la d’Informàtica i Telecomunicacions, la de Ciències de la Salut i la de Ciències de la Comunicació.

Els títols que es podrien obtenir serien els d’Administració i Direcció d’Empreses, de Ciències Empresarials, de Periodisme, de Fisioteràpia, d’Infermeria, d’Enginyeria de Telecomunicacions, d’Enginyeria en Informàtica de Sistemes i d’Enginyeria en Informàtica de Gestió.

El PP aposta clarament per la universitat privada i allà on pot la implanta. Mentre els antibolonya, amb la seva particular política, fan tot el que poden per desprestigiar la universitat pública convençuts, la majoria que actua de bona fe, deixo els nuclis desestabilitzadors, que fan un bé a la universitat pública.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació