Enric I. Canela

Dues notícies relacionades amb les retallades en els pressupostos d’R+D+i. Dues queixes: Els científics espanyols es queixen de les retallades per la crisi i PP acusa a Garmendia de suspendre els programes de recerca Consolider i Cenit al 2009.

Esperem que aquests programes es recuperin ràpidament, que el Ministeri de Ciència i Innovació enviï un missatge tranquil·litzador i clarificador. Coincideixo en la necessitat d’invertir bé i espero que sigui una situació transitòria (veure Disminució dels ajusts a la recerca: no només és la crisi).

Potser algunes coses es clarificaran un dia d’aquests amb les dotacions aprovades divendres en al Consell de Ministres (veure Finalment podran sortir les convocatòries del Pla Nacional d’R+D+i).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació