Enric I. Canela

Una dura crítica a la selecció del professorat universitari l’escriu Federico Durán López, catedràtic de Dret del Treball i soci de Garrigues. La fa a Excel·lència universitària i selecció del professorat.

Segueix creient que el professorat universitari se seleccionava millor amb oposicions centrades a Madrid com als anys 70.

Aquest home no se n’adona que les universitats més prestigioses del món seleccionen el seu professorat sense la intervenció de cap sistema dirigit per sistemes centralitzats. La selecció del professorat és inherent a l’autonomia universitària. Simplement el que cal és que la universitat sigui premiada, en tots els aspectes, pels seus resultats i que hagi de retre comptes. Ara el sistema està coix. I en això si que té feina el Ministeri, canviar les normes i fer que les universitats siguin autènticament autònomes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació