El Patronat de l’ANECA


Enric I. Canela

Ahir vaig fer “festa” del bloc i no vaig poder fer res. Això si informar-me. Vaig anar a Madrid al Patronat de l’ANECA.

De fet al Patronat no tenim res a veure amb les avaluacions particulars, però disposem de la informació global i tenim informació de com es desenvolupen els diferents processos. Òbviament, també opinen i decidim, però, com és lògic, mai no podem decidir contra la llei.

Una vegada més haig d’afirmar que l’ANECA és en aquest moment “l’ase dels cops”, està rebent patacades per complir el que determina la llei. El problema el tenim en el fet que el Reial Decret de títols adaptats a Bolonya, promulgat pel govern anterior, determina amb una precisió exasperant totes les coses que han de contenir els informes i l’ANECA està obligada a revisar que això és així.

ÉS evident, també es constata, que en el procés de verificació de les propostes de nous títols intervenen més de 2.000 persones i, com no pot ser d’altre manera, condició humana, uns ho fan millor, altres es passen i alguns s’equivoquen, però això no és obstacle per afirmar que l’ANECA, en el seu conjunt, està fent la feina que les normes superior li encomanen. Si alguna cosa ha de canviar és la norma. No matem al missatger.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació