Enric I. Canela

La portaveu de CiU a la Comissió de Ciència i Innovació del Senat, Rosa Núria Aleixandre, ha exigit durant la sessió de control a la ministra Garmendia celeritat a l’hora d’adaptar les titulacions universitàries al Procés de Bolonya.

La senadora ha precisat que es tracta de dotar el més ràpidament possible de les atribucions professionals de determinades carreres i s’ha de donar més finançament a les beques en funció de la durada dels cursos per aconseguir les titulacions.

Aleixandre ha instat a la ministra a donar-li una resposta precisa davant el plantejament realitzat per la Comissionada d’Universitats del Govern de la Generalitat sobre la celebració d’una consulta entre la comunitat educativa per adaptar les titulacions universitàries al Procés de Bolonya. Garmendia ha indicat que no fa declaracions sobre membres d’altres governs i ha destacat que el Procés de Bolonya és irreversible.

Rosa Núria Aleixandre ho comenta al seu bloc. Certament, cal evitar despropòsits com una moratòria ara.

2 respostes a “La senadora Aleixandre s’ocupa de Bolonya”

 1. a 17 des. 2008 a les 9:21 Marc

  Estimat Enric,
  trobo greu que avui no parlis del tema més important que ha passat en els últims anys (i, fins i tot, m’atreveixo a dir: dècades) a les universitats catalanes (i espanyoles), que és l’expulsió de 6 estudiants de la universitat per un període d’entre 1 i 3 anys.
  La meva opinió és que amb aquests comportaments (expulsions i sancions…) no anem bé per poder arribar a algun acord entre els estudiants que estem protestant i els rectors i la comissionada.

 2. a 17 des. 2008 a les 9:46 enriccanela

  Marc,
  Estic recollint tota la informació, no soc pas una màquina i ho faig quan arribo a casa. Ahir, com he comentat, vaig ser fora.
  No pateixis que tinc ja cinc o sis notícies sobre el tema. De totes formes en aquest cas el tema no és la comissionada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació