Comunicat del Comissionat per a Universitats i Recerca

En relació a la presència continuada d’un grup d’estudiants en les dependències del Comissionat per Universitats i Recerca durant la tarda d’avui, i després de les converses mantingudes amb els estudiants concentrats, declarem que la resolució dels expedients és un procés intern de la Universitat Autònoma que continua obert.

Seguim amb atenció aquest procés per assegurar que, malgrat derivar de l’aplicació d’un decret de l’any 1954, tingui totes les garanties de l’estat de dret.

Ens consta que la Universitat Autònoma no ha previst una execució immediata de la resolució, i que està parlant amb els estudiants afectats.

També manifestem la nostra disposició a treballar per buscar vies de diàleg que facin innecessària la intervenció policial.

Tal com hem manifestat avui mateix, estem oberts a un debat franc i productiu amb tots els estudiants, per recuperar la normalitat acadèmica i enfortir la universitat pública.

2 respostes a “Comunicat del Comissionat per a Universitats i Recerca”

 1. a 18 des. 2008 a les 9:49 Meius

  Enric,
  He estat parlant amb la meva rectora. Això no pot continuar. Avui ella i el de la UAB sortint, amb en Moreso de l’ACUP, amb el Comissionat, han presentat una taula de diàleg permanent, que em sembla que han batejat … per la universitat pública”. No en tenen prou? Què cal fer perquè s’aturi això? També vaig visitar ahir els nostres estudiants tancats a la UdG, que són molt civilitzats, i no els vaig veure amb ganes de continuar. En la qüestió de la llengua m’hi entenc molt bé, tenen molt clara la defensa del català.

 2. a 18 des. 2008 a les 10:16 enriccanela

  Meius,
  Els de Biologia amb els que vaig ser-hi estavn per aturar-se, però els expedients ho han remogut tot.
  De fet, pel que m’han dit alguns testimonis, estan ben resolts, però no són oportuns.
  S’aturarà però…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació