Enric I. Canela

Parlaré més endavant d’altres aspectes dels problemes derivats del procés de Bolonya, però ara em centro en dir que l’equip de govern de la UAB ha decidit avui (i 2)expulsar de forma immediata als sis alumnes expedientat perquè ha considerat que ja no hi ha vies de diàleg. Els sis alumnes seran expulsats entre un i tres anys.
La UAB ha decidir no esperar al proper curs atès els comportaments dels últims dies. El vicerector d’Estudiants i Cultura, Joan Carbonell, i el secretari general, Rafael Grasa, s’han reunit avui amb una representació dels alumnes i se’ls ha comunicat la decisió de la UAB que el gener ja no tornin a les aules. Segons la UAB, les protestes d’ahir no han ajudat gens.

Ara els estudiants només poden recórrer la sanció davant els tribunals a través d’un recurs contenciós.

4 respostes a “Expulsió immediata al sis estudiants sancionats de la UAB”

 1. a 21 des. 2008 a les 1:33 David Heredia

  Estic content per la decisió. Tot i que crec que les sancions han estat molt minses.

 2. a 21 des. 2008 a les 4:47 enriccanela

  David,
  Jo no puc jutjar, però crec que les sancions als culpables són suficients. Expulsar-te de la universitat, ni que sigui un any, és dur. El que ja no sé és si són tots o no.

 3. a 22 des. 2008 a les 1:29 David Heredia

  Hola Enric,
  També és dur el que va haver de patir la degana de Lletres, per exemple, quan es va veure encerclada i amenaçada al parquing. O les mossegades que van rebre dos guàrdies de seguretat.
  La gent que arriba a aquests extrems, no hauria de ser a cap universitat, crec jo.

 4. a 22 des. 2008 a les 7:51 enriccanela

  David,
  Naturalment la meva opinió està basada en el que he llegit i el comentari d’algun professor d’altres facultats i no he vist o he estat a prop de tot això.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació