Ja estic molt més tranquil


Enric I. Canela

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, va emfasitzar que hi haurà “més diàleg” amb els estudiants sobre l’anomenat Pla Bolonya i va dir estar disposat a aclarir o perfilar aspectes sobre el mateix per aconseguir un major índex que acceptació.

Zapatero va recordar que l’Executiu té intenció de constituir un Consell Universitari (això ja ho diu la Llei Orgànica de Modificació de la Llei Orgànica d’Universitats aprovada fa un any i mig) on estiguin representats els estudiants per escoltar les seves reivindicacions. Hi haurà més diàleg. Si cal aclarir o perfilar en humanitats o enginyeries estic disposat a fer-ho. El diàleg serà la nota, va emfasitzar.

El cap de l’Executiu va reiterar a més que el govern considera necessari portar a terme accions divulgatives sobre les mesures previstes en el pla perquè hi ha inquietud en una part d’universitaris i estudiants, encara que va defensar que aquest pla suposa incrementar les possibilitats de l’ alumnat perquè un títol d’Almeria és igual que el de Berlín (Tot això ho podia haver fet fa dos anys. Podia haver aprofitat perquè, en contra de la universitat catalana, el seu govern d’aleshores va decidir adoptar un model que ens fa iguals que Bulgària, Xipre, Armènia i Rússia i així semblants a l’espai Iberoamericà d’educació superior i no un model com el del Regne Unit. Hagués estat un detall).

Per últim, Zapatero va emfasitzar que el govern defensa abans que res la universitat pública i va rebutjar qualsevol missatge subliminal al respecte sobre la privatització, que no té res a veure.

2 respostes a “Ja estic molt més tranquil”

  1. a 20 des. 2008 a les 1:44 Joan Gil Oliveras

    Molt bon article. Molt d’acord amb tu.

  2. a 20 des. 2008 a les 2:05 enriccanela

    Joan,
    És que té un morro que se’l trepitja.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació