Enric I. Canela

Llegeixo a la Gaceta de los Negocios un article que titulen El Ministeri de Ciència falla en el seu intent de diàleg sobre el futur de la universitat. L’article és refereix al web interactiu Estrategia 2015. Diu que només l’han fet servir 24 persones. També diu que crida l’atenció que només en un cas hi ha una resposta del responsables del web del ministeri, en la que s’agraeix un comentari i s’anima a la participació, però no es responen a les qüestions plantejades.

Haig de dir que jo soc un dels 24 i que pensava destinar aquests dies a escriure sobre alguns aspectes. Si puc assegurar, perquè m’ho han dit, que l’han llegit. També que penso que és fonamental la resposta i que un web interactiu, un bloc, en la que els responsables no responen als comentaris és dolent. Crec que en aquest cas s’està cometent un error.

4 respostes a “El web interactiu Estrategia 2015”

 1. a 21 des. 2008 a les 10:47 Meius

  Bona nit, Enric,
  Jo vaig escriure de seguida, el director de l’Observatori Atrium Linguarum em va seguir, parlant dels idiomes -no consten enlloc, i em sembla que ens ho hem llegit bé- i no hem obtingut cap resposta. Entre el col·lectiu de gent que conec he parlat d’aquesta Estrategia 2015 i ningú sabia de què anava, no se’ns ha presentat, de fet. Tot plegat, una llàstima. El Ministeri va a la seva, sense tenir-nos en compte per res. No m’hi resigno. I tu?

 2. a 21 des. 2008 a les 11:48 enriccanela

  Meius,
  Jo escriuré més. Vas escriure al web? No està el teu escrit? Jo sé que m’han llegit perquè m’ho han dit, però no hi ha resposta escrita. Ja esbrinaré.
  Records

 3. a 22 des. 2008 a les 10:00 meius

  Enric, aquí tens el que vaig escriure
  http://foro2015.fecyt.es/?page_id=54

  No he tingut resposta. La nostra associació ha demanat hora ja fa mesos al secretari d’Estat, i tampoc no han dit res.

 4. a 22 des. 2008 a les 11:19 enriccanela

  Hola,
  Havia entès que no t’ho havien publicat. Ja veig, no contesten i no t’han donat hora.
  Cal dir que van atabalats, però no és obstacle per no contestar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació