Enric I. Canela

El Govern ha aprovat avui el nomenament d’Ana Ripoll com a nova rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), després que guanyés les eleccions del passat 15 de desembre. Ripoll serà la primera rectora en 40 anys d’història de la UAB.

Li desitjo molta sort. Haurà de combinar la fermesa per evitar alteracions de l’orde públic i les coaccions que s’han anat produint en els darrers mesos, amb la prudència per facilitar el diàleg entre totes els que actuïn d’acord amb les regles de la democràcia.

6 respostes a “El Govern ha aprovat el nomenament d’Ana Ripoll com a rectora de la UAB”

 1. a 23 des. 2008 a les 11:09 Jordi Torres

  Una gran notícia per a la UAB que sigui la catedràtica Ana Ripoll la nova rectora. La seva natural proximitat al interlocutor i la seva capacitat de cercar punts de trobada són habilitats esencials pels moments en que ens trobem en el món universitari. N’estic segur que sabrà trobar les escletxes per sortir-se’n de la situació actual i fer avançar a la UAB i de retruc ajudar-nos a la resta d’universitats.

 2. a 24 des. 2008 a les 1:31 enriccanela

  Jordi,
  Una bona notícia. A veure si se’n surt.
  Records
  Enric

 3. a 24 des. 2008 a les 3:00 Enric Giner i Borrull

  O sigui, que les eleccions no son suficients, ha d’haver el vist-i-plau de l’autoritat competent. Tenim una democràcia de fireta.

 4. a 24 des. 2008 a les 10:02 enriccanela

  Enric,
  De fet és un vit-i-plu. El Govern fa el nomenament. L’Estat espanyol no és el Regene Unit.
  L’Estat espanyol també ha de donar el vist-i-plu del president de la Generalitat, crec.

 5. a 24 des. 2008 a les 1:56 Joan Gil Oliveras

  A mi em va donar bona impressió en el tema estudiantil perquè és una dona que dona la cara. Molt segurament, com tots els rectors, o potser ella abans, ens decebrà. Però almenys donem-li un mes de gràcia.

 6. a 24 des. 2008 a les 1:57 enriccanela

  Joan,
  Jo no la conec, però el que he sentit i legit dóna bona impressió.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació