Bolonya per Nadal


Enric I. Canela

Els estudiants anti-bolonya de la UAB van a passar els nadals a casa (2, 3, i 4) És tracta d’una anàlisi, els imagino concentrats fent-ho, o potser és que alguns han d’anar a esquiar aquests dies.

Es veu que han dit que continuen reivindicant el mateix:

 • Un referèndum vinculant sobre el Pla,
 • El reconeixement del “dèficit públic”,
 • La retirada dels expedients a alumnes de la UAB
 • La dimissió de la degana de la facultat, Helena Estalella.

Van arreglats.

Ara només queden estudiants a la UB. Com ja he comentat és un dels símbols més clars del concepte de la democràcia que he vist mai. Els pares d’aquest nois no els havien renyat quan eren petits i feien una malifeta.

Per altra banda, CiU ha instar avui al Govern a seguir implantant el Pla de Bolonya sense cap tipus de moratòria, així com a assegurar el normal funcionament del sistema universitari a partir del 7 de gener preservant el dret de tots els alumnes i professors a fer classes.

CiU ha presentat una moció al Parlament, que es debatrà en el primer ple de l’any, amb aquestes dues peticions i amb l’objectiu de donar seriositat als compromisos adquirits per part del Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, en una interpel·lació en el darrer plenari.

De fet l’únic que ha de fer el Govern és explicar les coses bé i no embolicar les coses parlant de moratòries i altres gracietes.

I Crònica destaca Resum del 2008 ? Educació: La Llei d’Educació i Bolonya centren l’actualitat.

2 respostes a “Bolonya per Nadal”

 1. a 25 des. 2008 a les 5:06 Indignat

  “Ara només queden estudiants a la UB. Com ja he comentat és un dels símbols més clars del concepte de la democràcia que he vist mai. Els pares d’aquest nois no els havien renyat quan eren petits i feien una malifeta”

  Faries bé en citar les fonts directes, com p.e. els comunicats de la CAF o de la mateixa Assemblea de Lletres, no als intermediaris que sovint ni s’enteren de què parlen, tu que estimes tant la informació amb rigor.

  http://cafuab.wordpress.com/
  http://asslletres.blogspot.com/

  d’altra banda,en relació a la cita que faig, Canela, si comencem a perdre el respecte a la disicència política en aquests termes, poca cosa. Podriem fer una campanya per finançar psiquiatres a l’Equip de Govern de la UAB i a l’Estalella, que ara s’ha tornat a presentar a degana.

  si consultes fonts directes…t’en adonaries de que al rectorat de la UB des de divendres passat també es concentren estudaints de la UAB, donat que un campus aïllat no serveix de res per donar a conèixer les legítimes demandes del moviment estudaintil que ni és minoritari ni té un problema generalitzat d’educació bàsica. són el futur. una mica de respecte, senyor.

  li recomano un video molt interessant sobre com informa telecinco sobre els moviments socials, cultura general ja sap.

  http://www.kaosenlared.net/noticia/alarma-social-como-crea-periodistas-telecinco-pillados-sorpresa-camara

 2. a 25 des. 2008 a les 7:34 enriccanela

  Indignat,
  Faig una crítica molt dura dels que estan envaint la UB sense ser-ho.
  La disidència és una cosa i el respecte a les normes una altra. M’aguantaré perquè no ticn eines per evitar-ho però no per això deixaré manifestar el que penso de tot plegat.
  Una cosa és estar contra Bolonya i una altra és això. Cap respecte a aquest comportaments, tot a les opinions dels altres.
  No coneixia els documents que has adjuntat, però els he llegit i vist.
  Dos són les opinions directes, segons els de l’assemblea, del que va passar. No els havia llegit. El que si que jo no he dit en cap moment que els estudianst s’hagin comportat violentament ni a la UAB ni al Comissionat.
  Jo em sembla que estic criticant que es fiquin a la UB.
  Pel que fa al vídeo i a Tele5. No ve en absolut al cas del que jo dic. Estic en contra de qualsevol moviment neonazi i ja està. Si els joves es volen reunir i debatre, molt bé, mentre no es fiquin a casa jo no tinc res a dir. Respecte total.
  El que si que el moviment estudiantil és francament minoritari. El que si és, és a ctiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació