La independència dels telecos


Enric I. Canela

Llegia a Racó Català que els aproximadament 1.500 enginyers de telecomunicacions del Principat que fins ara restaven al Col·legi d’Enginyers de Telecomunicacions espanyol van decidir el dimarts a l’assemblea escindir-se del col·legi estatal i fundar-ne un de propi.

Aquesta és una magnífica notícia que hauria de ser seguida per totes les associacions professionals (i no professionals) de Catalunya. La independència és bàsica per poder impulsar polítiques pròpies.

2 respostes a “La independència dels telecos”

 1. a 26 des. 2008 a les 1:42 Diego Sola i Garcia

  Bon Nadal, Enric!!! Feia temps que no escrivia per aquí 😉

  Està clar que si es tracta de cercar el millor per als interessos propis, ja sigui des de la vessant professional fins a la personal, la “ruptura” (si és que se’n pot dir així) és l’única solució. I els enginyers de ‘telecos’ de Catalunya hauran vist que o era això o trobar més barreres en la seva pròpia acció.

  Bon Nadal i bona entrada al nou any!

  Cordialment,

  Diego Sola i Garcia

 2. a 26 des. 2008 a les 1:53 enriccanela

  Hola Diego,
  Així és. L’anquilosament global és un fre al bon treball. Catalunya té interessos no sempre coincidents.
  Bones festes
  Enric

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació