Enric I. Canela

Bolonya: és el diner, estúpid és un article publicat al diari El País per Susana Pérez de Pablos.

Es tracta d’un article complet, que explica les necessitats de les universitats en aquest moment, no només a causa del procés de Bolonya, sinó en general.

A banda de l’habilitat i coneixements de la redactora en el tema universitari, ens ha entrevistat a Juan Hernández Armenteros i a mi (crec que on diu Calero hauria de dir Canela, ja que el tema que li atribueix, dels màsters i el que segueix li vaig explicar detalladament) que vam col·laborar en els estudis de finançament de sistema universitari espanyol durant més de dos anys. No cal dir, doncs, que subscric lletra per lletra tot el que diu.

Llegiu-lo perquè la redactora ha tingut l’encert de sintetitzar el tema de forma exquisida i precisa en un espai relativament curt.

2 respostes a “El finançament de les universitats”

 1. a 27 des. 2008 a les 1:10 Miquel Duran

  Enric,

  Precisament ahir vaig escriure una petita entrada sobre aquest article.

  http://edunomia.net/diari/edunomia/arxius/2008/lestupid-caler-reflexions-de-sant-esteve.html

  Crec que paga la pena valorar l’esforç d’El País, però també crec que si l’article tingués “referees” s’hi demanarien correccions per fer-lo una mica més entenidor.

 2. a 27 des. 2008 a les 1:18 enriccanela

  Miquel,
  De fet, aquests aspectes que comentes li vaig explicar amb molt de detall. El tema és que seria sempre una bona opció que els articles els poguessin veure els que han donat opinió. El fet que retalli tant fa que no s’entengui. Vaig estar més d’una hora al telèfon. Tot el tema dels màsters, les tutories, etc. de les que el Juan Hernández sap menys li vaig detallar. Crec que la Susana tenía molt d’interès en fer-ho molt bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació