Enric I. Canela

La Plataforma Universitària pel Català segueix activa a la UPF. Ara denuncia la poca adequació dels serveis d’informàtica a la realitat lingüística catalana. Segons els denunciants, els serveis informàtics d’aquesta universitat utilitzen l’espanyol per defecte.

2 respostes a “El català a la UPF, ara la informàtica”

  1. a 28 des. 2008 a les 11:23 David

    Dono fe d’aquest fet. Ara bé, jo ho atribuiria més a una qüestió de mandra del servei informàtic que a una altra cosa. Va costar Déu i ajuda que entenguessin que el món dels navegadors no s’acabava amb l’Internet Explorer, o que “suite ofimàtica” no equivalia al producte de Microsoft. Però clar, posar el Mozilla o l’Open Office dóna feina…

  2. a 28 des. 2008 a les 11:26 enriccanela

    David,
    En aquest cas, com tu, penso que són inèrcies. No crec que hi hagi cap “ordre”, simplement costa. L’IE va per defecte.
    A la UB això ho tenim prou bé. Suposo que dpèn també del grau de “militància” dels que porten el tema.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació