No sé si serà espiritisme


Enric I. Canela

Curiosa notícia que mereix una explicació. Ciutadans assegurar que la Secretaria de Joventut, dependent d’Acció Social i Ciutadania, controlat per ERC i la consellera Carme Capdevila, ha atorgat al Bloc d’Estudiants Independentistes (BEI), 7.254 euros en 2008. Segons Ciutadans, aquest sindicat es va extingir fa temps, el 1999.No sé si va ser al 1999, però recordo que va desaparèixer per aquells anys.

5 respostes a “No sé si serà espiritisme”

 1. a 28 des. 2008 a les 5:02 alumne

  Segurament algú més proper a aquestes associacions ho podrà explicar molt millor que jo, però “allà va”.

  Certament, les sigles BEI fa temps que van desaparèixer del mapa (per cert, l’article també es fa un embolic amb les dades, la de fundació em sembla que no és correcta).

  D’altra banda, si es fa una petita cerca a la guia d’entitats de la Generalitat, es pot comprovar que no hi ha rastres de CEPC ó SEPC, però sí que hi continua havent el BEI.

  Així que fa tot l’efecte que aquests grups estudiantils han fet canvis de sigles (o s’han creat, fussionat i/o dissolt) sense comunicar-ho al registre. Això sí, deuen mantenir el NIF del BEI. Per això una subvenció que deu haver anat a parar al SEPC surt a nom del BEI.

 2. a 28 des. 2008 a les 7:09 enriccanela

  Alumne,
  Gràcies. Si, el BEI existia molts abans. Jo recordo haver parlat molt amb ells aleshores.
  És molt possible que tinguis raó. El que és segur és que no li han donat diners a algú inexistent, però si que és una errada administrativa.

 3. a 28 des. 2008 a les 8:06 Joan Gil Oliveras

  El SEPC rep com a BEI des de fa temps.

 4. a 28 des. 2008 a les 8:10 Joan Gil Oliveras

  El Mundo fa pena. El SEPC pertany a la Esquerra Independentista i precisament, per això, no pas a ERC! Quin error més greu. Però on es treuen el títol de periodisme? És que és vergonyós.

 5. a 28 des. 2008 a les 9:07 enriccanela

  Joan,
  Això d’ERC m’estranyava molt. No ho sabia però no em lligava. Veig que no han encertat ni una.
  Amb el BEI havia tingut molta relació, bona gent i molt treballadora. Època de claustres quan les associacions funcionaven bé. En treure força al claustre s’ha trencat molt el tema associatiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació