Més recerca biomèdica


Enric I. Canela

El dia 23 de desembre el Govern va aprovar un conveni de col·laboració amb el Ministeri de Sanitat i Consum per fomentar la contractació estable d’investigadors i tècnics de suport en recerca biomèdica amb una inversió total de 2,562 milions d’euros. La mesura, inclosa en el Programa d’estabilització d’investigadors i de tècnics de suport a la investigació i d’intensificació de l’activitat investigadora en el Sistema Nacional de Salut (I3SNS), també vol fomentar que el personal sanitari pugui dedicar-se intensivament a la recerca. L’Institut de Salut Carlos III cofinançarà cada contracte estable d’investigadors amb un ajut de 20.000 euros per al primer any, 16.000 euros per al segon, 12.000 euros per al tercer, 8.000 euros per al quart i 4.000 euros per al cinquè.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació