Potenciar les TIC a l’Estat


Enric I. Canela

El govern espanyol destinarà més de 1.500 milions d’euros durant el 2009 al Pla AVANZA que té com a objectiu consolidar la Societat de la Informació.

Entre els anys 2006 i 2008 el govern espanyol va destinar al Pla AVANZA 4.500 milions d’euros, que es van sumar als 2.214 milions d’euros aportats per les comunitats autònomes, entitats locals, empreses i entitats sense finalitat de lucre.

M’agradaria conèixer la participació catalana respecte als 4.500 milions i a l’aportació feta.

L’Estat espanyol, malgrat algunes dades que dóna el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, està endarrerit respecte als països de l’OCDE (veure La velocitat de pujada de l’ADSL: una desgràcia relatiu al darrer informe de l’OCDE).

2 respostes a “Potenciar les TIC a l’Estat”

 1. a 31 des. 2008 a les 9:48 alumne

  I cal no oblidar que, sempre que es presenten totals de I+D+i a Espanya, estan inclosos, com a part de la “i”, els diners d’AVANZA… Cal anar amb molt de compte de si es compta o no la “i” quan es miren els %’s del PIB…

 2. a 01 gen. 2009 a les 1:09 enriccanela

  Alumne,
  L’enquesta de l’INE és molt dolenta. El qüestionari que fan no val per a res.
  Moltes empreses petites no controlen el que és R+D+i. Hi ha una part oculta.
  I nomalment en teoria, es compta.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació