Enric I. Canela

La Gaceta de los Negocios publica avui El Pla Bolonya acaba l’any trepitjant fort i posa al Govern en un compromís. És una espècie de resum sobre la situació del procés de Bolonya. No cabo de veure clar l’encert del que diu.

Entre altres coses diu que la UB no posarà el proper curs cap nou pla adaptat per manca de temps. La veritat és que a mi no em consta, és més, tenim molts plans d’estudi verificats a l’espera que la reunió del Consell d’Universitat doni el vist-i-plau. Concretament a la Facultat de Biologia estem organitzant els espais.

2 respostes a “El primer “Bolonya” de l’any”

 1. a 02 gen. 2009 a les 10:03 Jordi Cartanyà Solé

  Benvolgut Enric,

  Llegeixo el teu bloc sovint des de fa un any i no puc més que felicitar-te per l’acurada informació i comentaris. Renoi quin esforç hi ha esmerçat !!!

  Fins ara no havia fet mai cap comentari tot i les ganes doncs per la feina que ara desenvolupo pot ser no massa adient fer certes valoracions. Però no m’he pogut està d’afegir aquestes línies quan he llegit “Gazza, des de Badalona”. Certament és frustant per nosaltres el que està passant en aquella com en altres parts del món que surten poc a les notícies (com és el cas del genocidi brutal de Darfú a Sudan que dura temps). Si és frustrant per nosaltres no podem ni imaginar-nos com deu ser per la gent que és d’allà. Certament alguna cosa hem de fer però és difícil que tingui impacte. Els governants d’arreu i giren l’esquena!!! Bé, demà modestament anirè a una concentració que es fa al meu poble, Reus, a la tarda.

  Salut i molt bon any 2009 !!!

  Jordi Cartanyà

 2. a 02 gen. 2009 a les 11:37 enriccanela

  Benvolgut Jordi,
  Imagino que igual el volie sposar a l’altre article, però tant és.
  Moltes gràcies pel comentari, m’anima a seguir escrivint.
  POc podem fer per ajudar a aquella gent, però si manifestem la nostra solidaritat potser ajudarem una mica. El partit de govern israelià té presa perquè venen eleccions i volen aprofitar per guanyar vots a costa de vides, per altra banda Obama està al caure i tenen por que canviï, una mica, la política americana de suport.
  Per altra banda Gazza no està en mans dels ciutadans palestins normals.
  Veurem!.
  Et reitero el meu agraïment pel teu comentari.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació