Enric I. Canela

Avui he llegit el que publiquen al web Tancada a la Central relatiu a la irrupció que van fer durant la retransmissió de les campanades (més aviat llumets) feta per TV3, notícia a la que vaig fer referència ahir a Cap d’Any anti-bolonya. He arribat a la notícia a través de Els companys de la UB donen la campanada que publiquen al web Assemblea d’estudiants de Filosofia i Lletres.

Diu el comunicat que fan:

Els estudiants/es que estem lluitant contra la implantació de l’EEES vam decidir ahir mostrar el nostre missatge de “pau i amor” per aquest nou any a totes les famílies de Catalunya, per això vam pensar que el millor espai era a les campanades de la TV3 que es retransmetien des del Teatre Nacional.

Segurament que molts de vosaltres vareu veure ahir per la televisió que el nostre objectiu es va complir, milions de famílies van celebrar l’any nou amb una pancarta que posava !No a Bolonya!. Avui ens hem llevat amb una victòria a les mans, una victòria que ens acompanyarà tot el 2009 i que ahir sens va presentar com una nova companya en el nostre camí de lluita.

La veritat és que considerar això un triomf… Qui no es conforma és perquè no vol. Com deia, jo ni em vaig adonar i a la gran majoria de la gent el tema li importa menys que el color de l’americana que portava Tomàs Molina. Altres dirien, qui són aquests.

Un altre triomf sonat podria ser enfilar-se amb una pancarta a la carrossa del rei Melcior demà al vespre. Que per donar idees no quedi.

2 respostes a “Al rei Melcior li agradaria”

  1. a 04 gen. 2009 a les 11:41 Joan

    Calla, que encara l’agafaran la idea aquesta.

  2. a 04 gen. 2009 a les 11:44 enriccanela

    Joan,
    Tinc moltes d’aquestes, hehe.
    Santa innocència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació