Escamots encadenats


Enric I. Canela

Ara diu que alguns estudiants de la UAB (i 2) s’han encadenat o ocupat les seus de barcelona dels partits que formen el tripartit: dos estudiantes s’han encadenat al vestíbul de la seu d’ERC al carrer Calàbria, cinc estudiants han ocupat el vestíbul de la seu del PSC al carrer Nicaràgua i dos s’han encadenat a la seu d’ICV al carrer Ciutat.

Un grup s’han encadenat a la seu del departament d’Innovació, Universitat i Empresa. No han anat a la seu del Comissionat. Volen que es paralitzi el procés d’adaptació a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) i protesten per les sis expulsions i 22 amonestacions de la UAB.

Ni el portaveu de la Coordinadora d’Assemblees d’Estudiants (CAE) de la UB, Hugo Alvira, ni el portaveu de la Coordinadora d’Assemblees de Facultats (CAF) de la UAB, Marc Navarro, sabien res d’aquests encadenaments. Doncs si que la cosa està bé, aquests van per lliure del tot.

Podrien enviar un escamot a encadenar-se als arbres ecoverds de Nadal de la regidora Mallol igual servirien per alguna cosa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació