Enric I. Canela

L’altre dia escrivia Títols devaluats?. Avui llegia Informàtics i enginyers van ser les professions amb més sortida del 2008. Aquestes darreres són dades d’Infojobs.

2 respostes a “Quins són els coneixements que demana el mercat de treball?”

  1. a 09 gen. 2009 a les 10:05 David

    Una prova més de què alguna cosa s’ha fet malament, perquè aquestes dues enginyeries no només no tenen més demanda, sinó que perden alumnat a un ritme molt més fort que carreres amb una empleabilitat molt més baixa. El problema molts cops són les pròpies empreses que han devaluat les professions. Enginyers informàtics en compten que a la pràctica els acaben equiparant amb el chapuzas que arregla ordinadors, quan les tasques que desenvolupen són de molt alta qualificació. Amb aquesta perspectiva i uns sous que fan riure per l’esforç que hi han abocat, qui s’anima a estudiar una enginyeria com aquesta?

  2. a 09 gen. 2009 a les 10:23 enriccanela

    David,
    El tema rau en una legislació que permet tenir professional com a aprenents amb salari escombreria. Una situació patètica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació