Enric I. Canela

José Miguel López Higuera ´s un catedràtic que es dedica a la Fotònica a la Universitat de Cantàbria. Escriu: Segueix la reforma de les enginyeries l’esperit de Bolonya?

Un article molt crític amb l’adopció del model de 4+1 en lloc del de 3+2 pel govern espanyol. També ho és amb els col·legis i associacions professionals d’enginyers i enginyes tècnics als que acusa de no haver vetllat pels interessos del país.

Diu que si no es canvien les coses, no ho creu, s’haurà perdut una altra oportunitat d’aconseguir un sistema d’educació superior estandarditzat (amb els més avançats), de qualitat i amb la vigència en el temps necessària per produir els efectes desitjats per les seves institucions educatives i de recerca claus per al desenvolupament d’una societat i una economia, sòlidament basades en el coneixement i tècnica, com succeeix en els països més desenvolupats del planeta.

Malauradament aquest error és de difícil correcció en aquest moment.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació