Enric I. Canela

Avui he llegit Crema Bolonya a La Vanguardia. És i no és un article sobre el procés de Bolonya. Naturalment en parla, però en realitat el que fa és referir-se a Joan Gil Oliveras, guanyador aquesta quinzena dels blocs que enllacen les seves notícies.

Des d’aquí haig de felicitar al Joan per la seva feina, com a blocaire, a Joan Gil Oliveras “THINK-THAT” (al vostre servei per a qualsevol consulta) i el seu treball a Especial Bolonya (i a altres mitjans de la xarxa). .Ja sabeu que sovint faig referència als seus comentaris, implicat en la lluita, en alguns punts discrepem, en altres coincidim, normal, però sempre li haig de reconèixer una honradesa i implicació en el que fa. A més, m’agrada el que escriu i com ho escriu.

Podeu llegir el seu comentari ‘Think-That’ on explica qui és i que fa. Li agraeixo sincerament la referència a la meva persona i la recomanació al meu bloc.

6 respostes a “Joan Gil Oliveras: un estudiant implicat”

 1. a 10 gen. 2009 a les 2:58 Joan Gil Oliveras

  No es mereixen i gràcies a tu.

 2. a 10 gen. 2009 a les 3:02 enriccanela

  Si, Joan, si. Cal reconèixer la feina ben feta.

 3. a 16 febr. 2009 a les 4:59 bip

  vaya cera que os dais unos a otros…jaja…la humildad que no falte!

 4. a 16 febr. 2009 a les 5:38 enriccanela

  Ja sés ap. com diem a Catalunya, de porc i de senyor, s’ha de venir de mena.

 5. a 10 set. 2009 a les 11:12 Uhm

  El Joan Gil no és l’autor del bloc “Especial Bolonya”! però vaja que jo sàpiga ni d’una part. L’Especial Bolonya és una feina molt ben feta d’altra gent.

 6. a 10 set. 2009 a les 7:50 enriccanela

  Uhm,
  tens raó. Una errada meva.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació