Enric I. Canela

Com sempre Especial Bolonya ens dóna informació, principalment, sobre les coses que passen a la UAB al voltant d ela lluita contra la implantació dels nous plans d’estudia adaptats al pla de Bolonya. Escrivia “Cap expulsió sense resposta. Prou repressió UAB” que fa referència als encadenaments i ocupació de seus politiques dels que parlava a Escamots encadenats

Per la seva banda, també sempre al peu del canó, Elliot Fernández publicava Ocupació Lletres: es comencen a assumir públicament els errors. Es tracta d’una interessant valoració que fa, des de la seva perspectiva d’estudiant d’aquella facultat de la UAB. Encara té més valor perquè permet llegir el comentari que li fa Joan Gil Oliveras, també estudiant de la UAB, qui, per la seva banda escriu al seu guardonat bloc Crítiques sobre l’escrit d’un estudiant de la Assemblea de Lletres de la UAB. Tots dos parlen de Trimestre a la Bolonyesa on l’Assemblea d’Estudiants de Filosofia i Lletres fan la seva valoració. Impossible fer cap resum, simplement llegint-los es tenen perspectives de com estan les coses a aquella universitat.

Una resposta a “Bolonya: com estan a la UAB?”

  1. a 17 des. 2009 a les 12:06 Ramon

    Sr.Canela, ja em disculparà que li faci un comentari on no s’escau –no sé on podria fer-l’hi– però em podria explicar què carall és aquesta plataforma de Suma Independència? Que no hi havia ja una plataforma dita precisament Reagrupament per sumar tots els independentistes? A mi tant me fot una plataforma com l’altra, però com que veig que són incapaços de fer res unitari, potser que se n’anessin a caseta i deixessin de desanimar la gent, no troba?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació