Enric I. Canela

Naturalment conforme passen els dies és recupera l’activitat anti-bolonya i els conflictes segueixen apareixent. Algunes coses són:

  • Els estudiants tancats a la UB mantenen la seva protesta. No pensen moure’s de la seu de la UB a l’Edifici Històric. Mig centenar porten 53 dies pernoctat allà i segueixen el seu tancament després de Nadal. Demanen: moratòria en l’aplicació del pla de Bolonya, una consulta vinculant sobre ell i la readmissió dels expulsats de la UAB.
  • Els estudiants de la UdG es tornaran a tancar en contra del pla de Bolonya. Es van reunir en assemblea ahir i van decidir tornar a tancar-se a la Facultat d’Educació i Pedagogia a partir de dilluns. Després d’una petita aturada per Nadal, els estudiants ja havien advertit que al gener tornarien a ocupar la universitat per pressionar contra el pla de Bolonya.
  • Els estudiants de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB es quedaran sense les dues’ setmanes blanques’ per tal de recuperar les classes perdudes per l’ocupació de la universitat per part d’estudiants contraris a l’aplicació del Pla de Bolonya. Els estudiants hauran d’assistir a classe fins al 30 de gener, en lloc d’acabar aquest divendres com sí passarà a la resta de facultats de la UAB.
  • Especial Bolonya explica que Professorat de la Facultat d’Econòmiques de la UAB denúncia més irregularitats. Diu que el degà de la Facultat d’Economia ha enviat als membres de la Junta de Facultat els documents amb les memòries dels Estudis de Grau per a la seva aprovació el proper dijous, sense que es contempli a l’ordre del dia la possibilitat de fer esmenes. Es veu que la majoria dels membres de la Faculta desconeixen la existència dels documents, atès que s’han enviat únicament als membres de la Junta. Àdhuc per molts dels que formem part de la Junta, és també la primera vegada que tenen coneixement dels documents, sobre els quals no han tingut ocasió de participar i molt menys de debatre. Dic jo que pot ser en alguna sessió es delegués a una comissió acadèmica específica i aleshores el que acorda la comissió ja és com si ho hagués acordat la Junta i no pot ser canviat.

A veure com continua això.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació