Enric I. Canela

La catedràtica d’Arquitectura i Tecnologia de Computadors Ana Ripoll ha pres possessió com a rectora de la UAB aquest matí en un acte que ha tingut lloc al Rectorat de la Universitat, i que ha aplegat nombroses autoritats acadèmiques i institucionals, com ara el president de la Conferencia de Rectores de Universidades Españolas (CRUE), Ángel Gabilondo; el president de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), Joan Josep Moreso; així com altres rectors d’universitats catalanes i de la resta de l’Estat. Durant l’acte han intervingut, a més de la nova rectora, el rector sortint, Lluís Ferrer; el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, Josep Huguet; la presidenta del Consell Social de la UAB, Rosa Cullell; i l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Antoni Morral. Ho recull la premsa (1, i 2).

Els estudiants volien llegir un comunicat durant l’acte de presa de possessió, però com que no estaven convidats els serveis de seguretat els han barrat el pas. Els estudiants diuen que la nova rectora no compta amb el seu suport. Quin greu.

2 respostes a “Ana Ripoll pren possessio com a rectora de la UAB i no té el suport dels estudiants”

  1. a 19 gen. 2009 a les 11:28 joan

    home, que vols que et digui… doncs crec que si que hauria de preocupar que una rectora no tingui el suport dels estudiants… al cap i a la fi són els estudianst els protagonistes principals de les universitats. Sense estudiants no hi ha universitat, tingue-m’ho sempre en compte!

  2. a 19 gen. 2009 a les 11:48 enriccanela

    Joan,
    És preferible tenir el suport dels estudiants, de tots o de la majoria, però em penso que la majoria més aviat passen. Una desgràcia per a tots però és així.
    Naturalement sense estudiants no hi ha universitat però bé saps que malauradament la participació és ínfima.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació