Beques, diners i diàleg


Enric I. Canela

El rectors demanen més diners per a beques i diàleg amb els estudiants (2 i 3). Diu el president d ela Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles, Ángel Gabilondo, que cal doblar-les. Al mateix temps diuen que no es pot fer la reforma de Bolonya a cost zero. Diuen que és urgent. De fet molt urgent el que passa és que cal fer-ho bé. Els diners no es poden llençar com s’està fent actualment.

El rectors demanen preus públics per als màsters necessaris per a l’activitat professional. De fet volen dir preus barats perquè públics ja ho són. Tothom hauria d parlar amb propietat per no confondre més.

Gabilondo ha dir que els rectors són partidaris de parlar i escoltar als estudiants, però que no volen dilacions: ni consultes ni moratòries.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació